|
|
#1 |
|
Administrator
|
Sevgili Arakadaşlar
Uzun zamandan beri Siberoyuncu olarak turkiyede cs sektöründe hizmet vermekteyiz maç server leri ağırlıklı olarak türkiyedeki oynanılan cs ye hem fiyat hemde kalite olarak katkıda bulunduğumuza inanıyorum bizden önce (maç server leri) kalitesiz ve bir okadar da faiş fiyatlarla 1 aylığına da olsa server sahibi oluyordunuz ama biz bunu daha kaliteli hizmet ve uygun fiyata çekip sizlere hizmet verdik ve server sahibi yaptık. Tabiki bu fiyatlarda ve kalitede insanları server sahibi yapmak sektördeki tabiri caiz ise baba ların işine gelmedi ve gelirleri düştü. Ticari kaygılarından dolayı bu arkadaşlar ne yapalım diye düşünüp çamur atalım stratejisini uygulıyarak, siber server lerinde BUG var iddiasını yarattılar. Maksat çamur at izi kalsın. Bu açıklamayı yapmamın sebebi msn de siber müşterisi olan olmıyan arkadaşların sizin server lerde bug varmış laflarının çoğalmasıdır ve hepsinide üzülerek okudum cevapladım. Bu konuyu açmak zorunda hissettim kedimi. BUG nedir: Bug cs nin yapımından dolayı kaynaklanan ve gerekli güncellemeler yapılarak giderilen hatalardır. Sizin Tabirinizle BUG: Oyuna hile katan gereksiz eklentiler.(Örnek: Silahların gereğinden fazla hp alması) Siberoyuncu mac serverlerinda gereksiz eklentiler oyun içinde hile yaratacak programlar kesinikle bulunmamaktadır. Eklentiler: sxe, antiwall koruması, dosya kontrol (cs dosyalarını değişip hile yapmayı engellemek için) ve maçbotu haricinde hiçbir eklenti bulunmamaktadır. Aksini iddia eden, çamur atmaya çalışan arkadaşlara. Bu tür hilelerin olduğunu kanıtlamaları halinde 1 yıl boyunca maç server vermeyi taahahüt ediyoruz. Sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim Sevgiler. Hüseyin ÖZDEMİR |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici Yardımcısı
|
Çekemeyene trafo dayım sıkma güzel canını
|
|